На Уманщині у селянина вилучили півкілограма коноплі

На Уманщині у селянина вилучили півкілограма коноплі

Близько 500 грамів коноплі виявили правоохоронці в домоволодінні 49-річного жителя села Уманського району. За незаконне зберігання наркотичної речовини чоловікові загрожує покарання передбачене статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників поліції надійшла інформація про причетність до незаконного зберігання наркотичної речовини 49-річним жителем одного із місцевих сіл.

Маючи ухвалу суду, правоохоронці провели санкціонований обшук в його домоволодінні. Під час обшуку в надвірній прибудові в духовій шафі виявлено подрібнену речовину рослинного походження схожу на марихуану. Підсобному приміщенні за будинком були висушені рослини коноплі.

Як пояснив господар домоволодіння, знайдене зілля – це дикорослі рослини коноплі, які проросли на городі, але для чого він їх зберігав, пояснити не зміг.

Виявлені речі було вилучено та направлено на експертизу для дослідження на вміст у їх складі наркотичної речовини.

За попередньою кваліфікацією слідчими відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x