Легкоатлети з Черкас вибороли нагороди на чемпіонаті України

Легкоатлети з Черкас вибороли нагороди на чемпіонаті України

Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді (1999–2001 р.н.) триває в Бахмуті. Спортсмени Черкащини вибороли низку нагород. Про це інформує Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Так, Валерія Іваненко стала чемпіонкою серед молоді з метання молоту з результатом 62 метри 43 сантиметри. Дівчина є вихованкою Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності, представляє спортивне товариство «Динамо». Тренує спортсменку О. Іваненко.

Анна Коврик – представниця школи вищої спортивної майстерності. Спортсменка стала бронзовою призеркою України серед молоді з метання молоту з результатом 53 метри. Її тренер – А. Тихомиров.

Андрій Єрещенко здобув бронзу серед молоді зі стрибків в довжину з результатом 7 метрів 20 сантиметрів. Андрій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Підготував спортсмена тренер С. Лисенко.

Жіноча збірна команда Черкаської області у складі Дарії Ополончик, Єкатерини Артеменко, Фаїни Кошової та Тетяни Безшийко виборола третє місце з естафетного бігу 4х100 м з результатом 50,64 секунди.

Андрій Єрещенко, Костянтин Кишкань, Півняк Олександр і Панас Зінченко командою здобули бронзу з естафетного бігу 4х100 м з результатом 43,77 секунди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x