У Черкасах цими вихідними функціонуватиме Центр вакцинації

У Черкасах цими вихідними функціонуватиме Центр вакцинації

Центр вакцинації населення від COVID-19 функціонуватиме в Черкасах з 12 червня. Про це поінформувала заступниця голови ОДА Лариса Кошова на сторінці у Фейсбуці.

– Звернутися до Центру можуть жителі Черкас та населених пунктів області віком від 18 років. Із собою потрібно мати документ, що посвідчує особу. Щеплення здійснюватимуть у порядку «живої» черги, однак пріоритет надаватимуть людям 65+ років, – йдеться в дописі.

Як зазначила Кошова, структура розташована на базі Будинку культури імені Івана Кулика за адресою вулиця Благовісна, 170/1.

– Центр вакцинації працюватиме в режимі вихідного дня з 9:00 до 16:00. Щеплення здійснюватимуть п’ять мобільних бригад вакциною CoronaVac. За добу планують імунізувати до 350 осіб, – зауважила заступниця голови ОДА.

Лариса Кошова додала, що особам, які вже отримали одну дозу вакцини від COVID-19, не потрібно звертатися до Центру за другою. Про час повторної вакцинації має повідомити сімейний лікар

– Водночас черкащани, які вперше імунізуватимуться в Центрі, згодом зможуть прощепитися тут повторно, – пояснила заступниця голови ОДА Лариса Кошова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x