В області ремонтують дорогу Драбів-Золотоноша

В області ремонтують дорогу Драбів-Золотоноша

Триває капітальний ремонт автодороги Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша на ділянці км 0+000 – км 8+000. Ремонт ділянки проводять від початку автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський у Київській області і до селища Шрамківка. Про це інформують у пресслужбі САД у Черкаській області.

 

Наразі влаштовують поширення автодороги, георешітки для підсилення конструктиву та стабілізації ґрунтової основи, шар основи проїжджої частини зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

У рамках ремонтних робіт на дорозі влаштують новий конструктив дорожнього одягу: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Також у рамках капітального району влаштують поширення проїжджої частини дороги, укріплюють узбіччя, влаштовують нові автобусні зупинки, бар’єрне огородження, дорожні знаки та розмітку. У селі Кононівка, через яке проходить автодорога Т-24-09, велосипедні доріжки, тротуари, три пішохідних переходи з автономним освітленням.

 

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

Автодорога Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша побудована у 1977 році. Останній раз капітально ремонтували її у 1987 році, 34 роки тому.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x