У Смілі ухвалили рішення щодо збільшення податків для підприємців (ВІДЕО)

У Смілі ухвалили рішення щодо збільшення податків для підприємців (ВІДЕО)

Депутати Смілянської міської ради ухвалили рішення про підвищення податків та зборів для підприємців під час позачергової сесії. “За” проголосував 21 депутат, четверо – “проти”, троє утрималися. Про це повідомляють журналісти “Нової Доби”.

Місцеві підприємці виступили проти підвищення податків. Під час дискусії власник готелів та ресторанів «Гранд парк» Юрій Нечипоренко зазначив, що бізнес у місті є збитковим, а збільшення податків погіршить ситуацію. Депутати переглянули це питання та знизили коефіцієнт податку для цієї категорії з 1,5% до 0,75 %.

– На мою думку, ухвалене рішення передчасне і не підготовлене. До населення, підприємців, яких це стосується, не донесли повноцінно інформацію. Під час роботи сесії, а саме розгляду питання щодо податків, практично в ручному режимі було запропоноване і зменшено відсоток для певної групи підприємців, –  зазначив депутат Смілянської міської ради Ярослав Березань. 

Міський голова Сміли Сергій Ананко зауважив, що для того, аби місто розвивалося – треба збільшувати податки.

Відсоток податків, що сплачують місцеві підприємці, згідно проєктного рішення, зросте в кілька разів залежно від категорії. Детальніше з рішенням можна ознайомитися тут

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x