У черкащанина, який пив на вулиці, вилучили патрони

У черкащанина, який пив на вулиці, вилучили патрони

Набої виявили у місцевого жителя, який розпивав алкоголь на одній з місцевих автобусних зупинок. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання мікрорайону «Митниця» дільничні офіцери поліції та патрульний, що були в складі наряду, на зупинці громадського транспорту побачили чоловіка, який пив горілку.

Ним виявився неодноразово раніше судимий 52-річний житель Черкас. Чоловік, побачивши правоохоронців, почав ховати до кишені предмет, загорнутий у ганчірку. На запитання, що саме він ховає та чому нервує, чоловік нічого не відповів.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Черкаського відділу поліції, які під час поверхневого огляду виявили та вилучили 16 патронів різного калібру до автоматичної зброї. Чоловік сказав, шо знайшов патрони на вулиці, під час збору брухту. Небезпечну знахідку планував продати або обміняти на продукти харчування.

Cлідчим відділ Черкаського відділу поліції відкриd кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вилучений предмет направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення відповідного дослідження. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x