Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Овен

У п’ятницю Овни зможуть віднайти баланс у стосунках. Зокрема, вас вдасться висловити свої почуття партнеру, тому цей день ідеальний для романтичної атмосфери. У любовній сфері на вас очікує багато позитивних подій. Згодом ви таки зможете провести змістовну розмову з коханою людиною, аби зробити наступний крок у ваших стосунках.

 

 

Телець

Зорі радять Тельцям приділити увагу другій половинці: влаштуйте побачення чи романтичний вечір. Скажіть коханій людині про свої почуття, це допоможе зблизитися одне з одним. Якщо між вами виникнуть суперечки – не ігноруйте їх, спробуйте одразу знайти компроміс.

 

 

Близнюки

П’ятниця готує сюрпризи! Більшість із них стосуються особистого життя. Настав час позбутися зайвих спогадів, залишити в минулому людей, які завдали болю, навчитися не давати треті і п’яті шанси тим, хто їх не заслуговує. Звільніть в серці місце для нових почуттів, і приємні враження швидко наповнять ваше життя.

 

 

Рак

Любовне життя Раків протягом доби буде сповнене оптимізму і процвітання. Адже зараз у вас є те, що потрібно, для здійснення всіх мрій та сподівань. До того ж, партнер дуже позитивно ставиться до вас. Почуття між вами заграють новими фарбами, тому спробуйте ввечері приємно здивувати кохану людину.

 

 

Лев

У Левів доба буде дуже насиченою. Одразу кілька шанувальників вирішать раптово виявити активність, тож плануйте побачення завчасно і стежте, щоб вони не заважали роботі. У цей період є велика ймовірність саме кар’єрного розвитку, не проґавте свій шанс. Той, хто давно і по-справжньому хоче бути поруч, дочекається в будь-якому випадку.

 

 

Діва

Протягом дня ви відчуєте внутрішню свободу і розкутість, тому легко отримаєте бажану увагу та багато компліментів від коханої людини чи представників протилежної статі. Діви можуть бути впевненими на всі сто в своїх почуттях і вірності партнера. Це ваш надійний тил і підтримка в горі і радості – майже як у казці. Зірки радять спланувати незабутній спільний відпочинок.

 

 

Терези

Ваше кохання розквітатиме, бо цей день подарує теплі почуття. Не потрібно перейматися через незначні проблеми, цінуйте кожен яскравий момент. У другій половині дня ви матимете відверті розмови з коханою людиною, що допоможуть вирішити багато питань. Скористайтеся цим шансом і зміцніть стосунки.

 

 

Скорпіон

Сьогодні зірки пророкують радикальні зміни в особистому житті. Закоханим Скорпіонам астрологи обіцяють багато радісних подій. Кохання окрилятиме до такої міри, що забудуться всі претензії та минулі образи, навіть якщо у вас – дуже хороша пам’ять. Якщо ж поруч досі нема коханої людини, не засмучуйтеся: кінець дня підготував довгоочікувану зустріч.

 

 

Стрілець

Цього дня у вас минатиме так гладенько, що не доведеться оборонятися й напружуватися. Розслабтеся та отримуйте задоволення. Кохання всього життя вас знайде. На роботі нарешті відзначать ваші зусилля та результати. Ви отримаєте всі нагороди, на які давно заслуговували. Тож готуйте стіну для медалей.

 

 

Козеріг

Завершення тижня буде дуже цікавим та «гарячим» для Козерогів. Щоденне життя з партнером минатиме легко та без зайвих клопотів. Ви матимете багато розваг, що зараз необхідні для обох. Усе, що потрібно робити – це насолоджуватися чудовим настроєм разом зі своїм партнером і поринати в задоволення.

 

 

Водолій

Ваш порятунок у всіх випадках – це хороша музика. Так, буває складно, адже посваритися легше, а помиритися складніше в рази. Однак намагайтеся впіймати «дзен» і не «кип’ятитися» з будь-якого приводу. Увімкніть у навушниках улюблений трек, потанцюйте перед дзеркалом, з’їжте бургер – і настрій покращиться, і мине бажання з кимось посваритися.

 

 

Риби

Риби, відведіть погляд від ноутбука на хвильку! Ви втомилися і зовсім забули про особисте життя. Так не можна! Хапайте кохану людину (а якщо її немає – симпатичного сусіда або співробітницю) і сходіть, нарешті, на цікаву виставу (концерт, кінопоказ). Опісля обговоріть побачене за чашкою чаю або келихом вина. Чудовий план, чи не так?

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x