В Умані змагалися бригади екстреної медичної допомоги

В Умані змагалися бригади екстреної медичної допомоги

Четвертий обласний чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги вчора відбувся в Умані. Участь у ньому взяли 7 бригад екстренки з усієї Черкащини. Про це інформують у пресслужбі Черкаської ОДА.

 

Переможцем змагань за загальною кількістю набраних балів стала команда Смілянської станції швидкої/екстреної медичної допомоги. Три команди-переможці отримали цінні призи.

Такі змагання проводяться задля підвищення професійного рівня знань і відпрацювання практичних навичок із надання екстреної та невідкладної медичної допомоги постраждалим. Адже самі змагання стимулюють усіх учасників прагнути підвищення рівня професіоналізму, бо ж будь-яке неправильно прийняте рішення вартує пацієнту життя.

За програмою, учасники змагань виконували шість завдань різної складності, на кожне з яких відводилось 10 хвилин. Усі задачі були максимально наближеними до реального життя та проходили в різних локаціях. Щоб учасники не здогадувались, що на них чекає попереду, ситуації було зашифровано під кодовими назвами «Зупинка» (сортування), «Тесла» (падіння з висоти), «Квест» (BLS), та інші. Кожна бригада ЕМД показала знання у дотриманні протоколів надання медичної допомоги при невідкладних станах.

 

 

– Цей чемпіонат є важливим стимулом для безперервного навчання та удосконалення знань і практичних навичок бригад, від яких залежить життя та здоров’я пацієнтів. Працівники екстреної медичної допомоги завжди готові до бою. Ви показали свої професійні здібності, адже постійно поспішаєте для того, щоб допомогти людям. Мене переповнює гордість від того, що змагання відбулися на високому рівні, – зазначив директор Центру Ігор Фесун.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x