У Черкасах продовжують ремонтувати міські автошляхи

У Черкасах продовжують ремонтувати міські автошляхи

Із настанням сприятливої погоди в Черкасах стартували поточні ремонти міських автошляхів. Нове асфальтне покриття вже отримала вул. Байди Вишневецького (від вул. Одеської до вул. Оборонної). Поточний ремонт цього року вже виконали й на вул. Одеській (від вул. Б. Вишневецького до вул. Грушевського). Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

 

Заасфальтували також і частину пров. Молоткова. Роботи там будуть продовжені в наступному році.

Незабаром нове асфальтне покриття отримає вул. Нарбутівська. На ній підрядник здійснив холодне фрезерування на ділянці від вул. Пацаєва до вул. Симиренківської.

Загалом цьогоріч у Черкасах поточним ремонтом мають охопити близько двох десятків вулиць.

 

Зокрема, заасфальтувати планують такі вулиці: Гоголя, Кобзарську, Прикордонника Лазаренка, Нарбутівську, Різдвяну, Сурікова, Гетьмана Сагайдачного, Кавказьку, Святотроїцьку, Самійла Кішки, Руставі, Вернигори, Братів Чучупаків, Чигиринську, Добровольчих батальйонів,Чорновола.

 

«Намагатимемося зробити якомога більше, наскільки дозволить бюджет, який цьогоріч доволі обмежений, та погодні умови. Цього року я разом з моєю командою поставили собі за мету відремонтувати вулиці і у віддалених куточках нашого міста. На деяких з них взагалі ніколи не проводився ремонт з часів Незалежності. Крім того, кілька доріг будуть капітально відремонтовані (вул. Сумгаїтська, бульв. Шевченка в районі вул. Можайського), а вул. Сержанта Жужоми практично буде збудована з нуля, і буде не гіршою, ніж вул. Героїв Дніпра. Поступово робитимемо Черкаси комфортнішими, зручнішими і привабливішими», – запевняє міський голова Анатолій Бондаренко.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x