Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

Понеділок допоможе зрозуміти Овнам їхні справжні бажання. З’явиться час на саморозвиток, самоаналіз і експерименти на любовному фронті. Додайте в особисте життя нових фарба: спробуйте щось нове, вийдіть із зони комфорту, але не на шкоду собі. Пам’ятайте, що ваша щира цікавість до партнера може докорінно змінити ситуацію.

 

 

Телець

Просили, щоб у стосунках все стало, нарешті, зрозуміло? Будь ласка! Початок тижня принесе вам ситуації, від яких «лопнуть» рожеві окуляри. Будьте готові дивуватися, захоплюватися, засмучуватися, закохуватися і дзвонити друзям в сльозах. Не забудьте оновити гардероб, адже побачення стануть частиною вашого життя в середині тижня.

 

 

Близнюки

Для Близнюків цей день стане особливим. Представників знаку чекає доленосна зустріч. У житті з’явиться дуже близька людина: кохана(-ий) або друг, на якого ви зможете покластися у складній особистій ситуації. Вітаємо заздалегідь. Не все відбуватиметься за планом, але ці «випробування» з’являться, аби стосунки стрімко розвивалися.

 

 

Рак

Для чуттєвих Раків доба буде суперемоційною. Любовні гойдалки почнуть літати з новою силою. Протягом понеділка відбудеться велика подія: шанси вступити в шлюб або народити дитину збільшаться, адже 2021 енергетично – це рік сім’ї. Представники знаку продовжать вити своє гніздечко і реалізовувати особисті плани. Словом, робити те, що люблять найбільше.

 

 

Лев

Цілеспрямовані Леви вийдуть на полювання. Представники знаку почнуть підшукувати собі пару в соціальних мережах. Сильні і азартні, вони люблять фліртувати, знайомитися і… зацікавлювати. Початок тижня буде для них активним. Чи виникнуть стосунки залежатиме лише від рішення Левів. Адже

 

Діва

Діви купатимуться в любові і турботі. Сьогодні їм варто масштабно мріяти, адже є всі шанси реалізувати найзаповітніші бажання в особистому житті. Самотні знайдуть пару, а люди в стосунках визначаться, куди їм йти далі і як розвиватися разом.

 

 

Терези

Терези почнуть генеральне прибирання у своєму житті. За дверима опиняться всі, хто виявляв неповагу, принижував їх, не цінував і не любив. Розмови на підвищених тонах, докори і пасивна агресія підуть з вашого життя, аби надати місце повазі до себе, любові і щастю. Не шкодуйте про свої імпульсивні рішення.

 

 

Скорпіон

Скорпіонам буде непросто. На представників знаку чекає період особистісного розвитку. А це означає, що вам буде потрібно частенько виходити зі своєї зони комфорту. Якщо ви не сприйматимете можливості, як перешкоди, то доба стане трампліном і в кар’єрі, і в коханні.

 

 

Стрілець

Сьогодні життя не здаватиметься розміреним. Зустрічі, відрядження, побутові турботи…Але в цій метушні з’явиться багато приємних і цікавих знайомств. Природний шарм Стрільців «притягне» людей, які щиро вами зацікавляться. Період буде наповнений романтикою, роботою і позитивними переживаннями.

 

 

Козеріг

Козероги, скучили за любовними авантюрами? Всесвіт вас почув і приготував низку цікавих подій! Якщо останнім часом представникам знаку не вистачало яскравих сплесків в ідеальних стосунках, готуйтеся: самі напросилися! Будуть вам і емоції через край, і палкі почуття, і все, що тільки можна уявити.

 

 

Водолій

У понеділок ваше життя буде присвячене роботі. Але в гонитві за кар’єрним ростом і земними благами ви не забудете й про себе. Романтичні стосунки хоч і відійдуть на друге тло, але не зникнуть повністю. Водоліїв без пари чекають короткі романи, побачення і багато нових знайомств. А тих, хто перебуває в стосунках, – звичне життя в колі сім’ї.

 

 

Риби

Небесні світила нарешті дозволять Рибам відпочити від турбот і зайнятися собою. Представники знаку застосовуватимуть духовні практики і почнуть поліпшувати якість життя. А це означає, що згодом відбудуть зміни в колі спілкування. Однак, за прогнозами астрологів, це на краще. Аби побут не погасив романтичну іскру, не забувайте влаштовувати сюрпризи коханій людині і радувати одне одного приємними дрібницями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x