У регіоні 7 ТГ отримають субвенції на розвиток ЦНАПів

У регіоні 7 ТГ отримають субвенції на розвиток ЦНАПів

7 територіальних громад Черкащини отримають фінансування з держбюджету на розвиток своїх ЦНАПів. На це ТГ спрямують понад 4,8 млн грн. Це наблизить якісні адмінпослуги до людей, відзначає  очільник Черкащини Олександр Скічко. Про це інформують у Черкаській ОДА.

 

Зокрема, капітально ремонтуватимуть приміщення та облаштовуватимуть їх у Христинівській та Звенигородській ТГ, закуповуватимуть обладнання для реєстрації транспортних засобів, видачі паспортних документів в Уманській, Ватутінській та Смілянській ТГ, меблі та техніку придбають у Тернівській та Ліплівській ТГ. Подали свої пропозиції на розгляд 34 громади Черкаської області.

– Ще більше жителів матимуть доступ до державних сервісів, незалежно від того, де живуть: у великому місті чи селі, – каже посадовець. – На сьогодні ж в тергромадах області вже створено 53 ЦНАПи, 54 віддалені робочі місця адміністратора та 5 територіальних підрозділів. Тобто в області вже функціонують 112 точок доступу до адміністративних послуг.

 

Загалом цьогоріч з держбюджету спрямують 231 млн грн для забезпечення доступності і підвищення якості адміністративних послуг в тергромадах. Отримають субвенцію 165 громад України.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x