У Черкасах чоловік ударив ножем хлопчика

У Черкасах чоловік ударив ножем хлопчика

Хлопчика з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Зловмисника затримали. Злочин кваліфікували, як замах на вбивство. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

У Черкасах 13-річний хлопчик отримав колото-різані рани шиї та грудної клітини від 33-річного чоловіка. Нетверезий сусід вчора, близько 19:00 години, накинувся на неповнолітнього у під’їзді. Крики дитини почув батько, який у цей час був на вулиці.

Він забіг до під’їзду, та побачив як нападник душив сина подушкою, а потім ударив його ножем, що тримав у руці. Поява батька зупинила дії зловмисника та врятувала життя дитині.

 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції, а також працівники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.

Вони затримали правопорушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом замаху на умисне вбивство розпочали досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 15 п. 2 та за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Зараз загрози життю дитини немає, лікарі надали медичну допомогу. Через сильне алкогольне сп’яніння чоловік не зміг надати чітких пояснень із приводу того, чому напав на неповнолітнього. За процесуального керівництва Черкаської прокуратури слідчі оголосили затриманому про підозру. Завтра йому обиратимуть запобіжний захід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x