Черкащани протягом січня-травня сплатили 81,5 млн грн рентної плати

Черкащани протягом січня-травня сплатили 81,5 млн грн рентної плати

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, платниками податків Черкащини протягом січня-травня 2021 року до бюджетів всіх рівнів Черкаської області сплатили  81,5 млн грн рентної плати за користування природними ресурсами.

 

Зокрема, до державного бюджету за 5 місяців поточного року сплатили 39,6 млн грн рентної плати. Найбільшу частку у надходженнях від рентної плати до державного бюджету становить рентна плата за спеціальне використання води – 17,1 млн гривень (43,2 відсотка).

 

Також, до державного бюджету сплатили 14,4 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 7,8 млн грн рентної плати за користування надрами та 0,3 тис грн рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України.

 

У свою чергу, до місцевих бюджетів за 5 місяців 2021 року сплатили 41,9 млн грн рентної плати, у тому числі: 24,6 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 14 млн грн рентної плати за спеціальне використання води, 3,3 млн грн рентної плати за користування надрами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x