Розслідування вбивства журналіста Вадима Комарова обговорять у Черкасах

Розслідування вбивства журналіста Вадима Комарова обговорять у Черкасах

У Черкасах відбудеться пресконференція на тему розслідування вбивства журналіста Вадима Комарова за участі представників правоохоронних органів.

Про це інформують у пресслужбі Черкаської обласної організації НСЖУ.

Пресконференція щодо розслідування вбивства Вадима Комарова відбудеться у четвер, 17 червня, о 12:00 у приміщенні Черкаської обласної прокуратури (бул. Шевченка, 286).

Головні спікери заходу:

Олександр Воронін, керівник Черкаської обласної прокуратури;

Михайло Куратченко, начальник ГУНП в Черкаській області;

Тетяна Калиновська, голова Черкаської обласної організації НСЖУ.

Ініціативою оперативно провести звіт щодо стану розслідування убивства журналіста Вадима Комарова генеральний прокурор Ірина Венедіктова відреагувала на коментарі голови НСЖУ Сергія Томіленка під час ток-шоу “Право на владу” (студія 1+1) позаминулого тижня. Телевізійний ефір ток-шоу було присвячено зусиллям в розслідуванні вбивств українських журналістів – Георгія Гонгадзе, Павла Шеремета і Олеся Бузини.

10 червня в Офісі Генпрокурора відбулася зустріч керівництва центральної й черкаської прокуратур та представників Національної спілки журналістів України. Під час зустрічі керівник Черкаської прокуратури Олександр Воронін прозвітував про хід розслідування вбивства черкаського журналіста Вадима Комарова, а Генпрокурор Ірина Венедіктова зауважила, що необхідно інформувати громадськість про хід подібних резонансних справ.

На важливості публічно і акцентовано висвітлювати перебіг розслідування злочинів проти журналістів шляхом регулярних публічних звітів прокурорів та представників Нацполіції та МВС на зустрічі в Офісі ГПУ наголошував голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Леша

Вадим боролся за качество ремонта дорог в Черкассах. Все последние ролики были про криворукость дорожников. Наверняка, кому-то не понравилось.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x