«Ротарі Інтернешнл» висадила рекордну кількість дерев до Всесвітнього дня Землі

«Ротарі Інтернешнл» висадила рекордну кількість дерев до Всесвітнього дня Землі

Результат акції «1 мільйон дерев за 1 добу» в рамках глобального екопроєкту «Озеленення планети» перевершив усі очікування: українцям вдалося об’єднати майже 2 мільйони людей по всьому світу і посадити понад 5,5 мільйона дерев, причому з них трохи більше 4 мільйонів висаджено саме в Україні й понад мільйон за її межами.

Цей рекорд став можливим зокрема і завдяки злагодженим діям українських Ротарі Клубів.

Глобальну ініціативу озеленення планети Громадське об’єднання «Спілка Ротарі Клубів України» підтримує другий рік поспіль. Цьогоріч з ініціативи одного з координаторів проєкту – Офіцера Ротарійського Дистрикту 2232 з питань навколишнього середовища, Президента Ротарі Клубу «Україна Єдність» Бориса Боднара – до участі в масштабній акції долучилися Ротарі Клуби майже з усієї країни і навіть з-за кордону. І всі дружно саджали дерева.

Участь ротарійців в акціях та заходах, присвячених озелененню, неабияк потрібна та актуальна. Оскільки з 1 липня 2021 року 7-м пріоритетним напрямком в Ротарі Інтернешнл стає саме екологічний, ми робимо також перші кроки, – каже Губернатор Дистрикту 2232 Віра Сиряміна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x