У Городищі відновили рух реконструйованим мостом

У Городищі відновили рух реконструйованим мостом

У місті Городищі 15 червня відновили рух автотранспорту по реконструйованому шляхопроводу через залізницю на автодорозі Н-01 Київ–Знам’янка на ділянці км 164+068. Реконструкція шляхопроводу через залізницю та підходів до нього у Городищі відбувається у межах програми Президента України «Велике будівництво». Про це інформують у Службі автомобільних доріг.

 

Наразі завершуються опоряджувальні роботи на новому шляхопроводі та біля нього.

Тривають роботи із висаджування дерев навколо шляхопроводу як компенсацію за вирубані під час будівництва, влаштовується зовнішнє освітлення на шляхопроводі, розбирається тимчасова об’їзна асфальтована дорога та демонтується тимчасовий залізничний переїзд. Також завершується влаштування водовідведення з будови шляхопроводу. Незабаром розпочнуться роботи із влаштування дорожньої розмітки.

Старий шляхопровід через залізницю на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка у місті Городище був побудований ще у 1962 році. В результаті його довготривалої експлуатації (більше 58-ти років), негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху автомобільного транспорту, у тому числі великовагового більше 40 тонн, сталося руйнування балок прогонових будов, деформаційних швів та асфальтобетонного покриття.

Торік у серпні демонтували старий шляхопровід, побудований 58 років тому.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядна організація ТОВ «МОСТ-Девелопмент» виконала комплекс робіт, який довів технічні параметри нового шляхопроводу до сучасних стандартів.

Новий шляхопровід має ширшу проїжджу частину, влаштовано водовідведення, облаштовано тротуари, нове бар’єрне та перильне огородження, нову дорожню розмітку, штучне освітлення. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на шляхопроводі та на підходах, встановлено нові дорожні знаки.

На новій конструкції шляхопроводу влаштовано поширення проїжджої частини, облаштовано нові опори шляхопроводу, прогонової споруди, влаштовано нову монолітну плиту проїзної частини, замінено балки, влаштовано водовідведення, облаштовано тротуари, влаштовано нове бар’єрне та перильне огородження, нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x