Сергій Бобров презентуватиме в Черкасах першу сольну програму

Сергій Бобров презентуватиме в Черкасах першу сольну програму

Черкаський музикант, виконавець і актор Черкаського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Сергій Бобров презентуватиме першу сольну програму під назвою «Нитки». Захід відбудеться 18 червня на Черкаській SUP-станції (Митницький пляж) о 20:15. Про це інформують організатори.

У програмі – авторські пісні, вірші й монологи про любов і війну, екологію та життя.

–  «Нитки» я створював не один рік. Є пісні, яким 10 років, а є й матеріал, якому кілька місяців. Назва програми, як на мене, відповідає її структурі й навіть формі. Програма склалася як пазл із моїх особистих переживань і спостережень. Це такі ниткові подорожі в дитинство, біль утрат і вогонь кохання, що з’єднують нас у єдине ціле, зшивають, а не ятрять, минулі рані, змушують відчути, скільки ниток, сплетінь, по факту навіть полотен, ми сплітаємо воєдино своїми бажаннями чи діями, – зауважив автор програми Сергій Бобров.

«Нитки» Сергій Бобров презентуватиме в межах проєкту «Cherkasy SUP Station-Event», що реалізовують на пляжі «Митницький» за підтримки Депатаменту освіти й гуманітарної політики ЧМР.

За словами співавторки прєкту Анни Сакун, цей захід, порівняно з попередніми івентами на SUP-станції, буде менш наповнений активностями, проте більш концентрований на емоціях та інтенсивності виступу.

– Мені важливо поділитися цими «картинами» з аудиторією як художник картинами, змотивувати слухача витягти з глибин і свої емоції «за нитки» переживань, що й формують нас такими, якими ми є, – зазначив Бобров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x