У Городищі вшанували героїв нашого часу

У Городищі вшанували героїв нашого часу

Учасники бойових дій АТО, афганці та чорнобильці, підприємці, громадські активісти, волонтери 21 лютого вшанували пам\’ять героїв нашого часу. Під державними прапорами здійснили автопробіг центральними дорогами Городища. Участь в акції взяли близько 20 екіпажів. Учасники АТО прийшли у камуфляжній формі та бойових нагородах. Атмосфера була щирою, піднесеною.

Пішою ходою пройшли до Обеліска Пам’яті і Слави, поклали квіти до пам’ятного знаку героям Небесної Сотні та героям АТО. Було багато виступаючих. Про найбільш наболілі проблеми району і загалом країни говорили голова районної спілки воїнів АТО Вадим Черненко, координатор волонтерського руху району Світлана Воротило, військовий капелан Микола Сакундяк, громадський активіст Микола Малишко та інші. На зібранні підкреслити найголовніше – лише шануючи своїх героїв-патріотів, об’єднуючись навколо національної ідеї, можна з впевненістю говорити про демократичне, мирне майбутнє нашої країни.

Потім в залі засідань райдержадміністрації відбулася зустріч організаторів акції і керівництва міста і району. Наголошувалося на терміновому вирішенні питання автобусного перевезення, від чого потерпають багато жителів району, та виділення землі учасникам АТО, як це передбачено законодавством.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x