Біля Золотоноші виявили два авто з підробленими номерами

Біля Золотоноші виявили два авто з підробленими номерами

Працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху виявили два автомобілі з підробленими документами. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

20 лютого близько 15.30, на 121 км автодороги Бориспіль-Запоріжжя працівники поліції зупинили автомобіль «Ford Scorpio» під керуванням 35-річного мешканця Київської області.

При перевірці документів на транспортний засіб, звірці ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції встановлено, що номер кузова нанесений не в заводських умовах, а свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

Цього ж дня, через півгодини потому, поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes Benz Vito». За кермом автомобіля був 45-річний житель міста Черкаси.

При перевірці документів на транспортний засіб по базах даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

На місце подій було викликано слідчо-оперативну групу Золотоніського відділу поліції. Водіїв та транспортні засоби доставлено до відділу поліції. За обома фактами наразі проводиться перевірка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x