На Черкащині створили Штаб національного супротиву

На Черкащині створили Штаб національного супротиву

Штаб Національного супротиву 2 березня був створений у Черкаській області. До Штабу увійшли керівники усіх силових підрозділів, депутати облради, а також керівники стратегічних підприємств. Організація дислокуватиметься в обласній раді, очолив його голова Черкаської обласної організації партїі “Батьківщина” Анатолій Бондаренко. Координатором стала голова Черкаської облради Валентина Коваленко. Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Про все\”.

Бондаренко закликає чоловіків ставати на облік у військкомат, зберігати спокій і не піддаватися на провокації. Також він додав, що нині Самооборона та Правий Сектор діють згуртовано і координуються із міліцією. Наразі представники цих організацій погодилися відкрити обличчя і більше не закривати їх.

Наразі готується до випуску терміновий випуск комунальної газети “Черкаський край” із інформацією про ситуацію в області. Також Штаб проситиме власників рекламних площин надавати свої площі для інформування населення.

Бондаренко зазначив, що нині єдиним легітимним органом у області є обласна рада, а у районах – районні ради. Він наполягає на необхідності створення аналогічних штабів у районах.

Городяни можуть звертатися до Штабів самооборони і Правого сектору у разі виявлення провокацій за такими телефонами:

(093) 430-43-96

(068) 217-74-81

(093) 354-22-73

(067) 233-61-66

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x