Почесний громадянин Шполи відзначив 90-річчя

Почесний громадянин Шполи відзначив 90-річчя

20 лютого відзначив 90-річчя почесний громадянин Шполи Володимир Зданевич. Його привітали голова міста Сергій Кравченко, секретар міської ради Олег Денисенко та голова міської ради ветеранів війни та праці Микола Торба. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

− Своїми трудовими здобутками Володимир Флоріанович славиться на всю Шполянщину, Черкащину і Україну, − сказав у привітанні мер міста Сергій Кравченко. – Його досвід і поради нині допомагають нам, молодим наслідувачам успішної справи, яку розпочав ювіляр на посаді начальника Шполянського райавтодору − розбудови доріг району і області.

Життєва дорога почесного громадянина Шполи Володимира Флоріановича Зданевича була багата на круті повороти та несподівані зміни напрямку руху. Ювіляру за свої 90 літ довелося пережити голодомор, війну, 7 років прослужити на флоті та освоїти 7 професій. Не зважаючи на те, що сфери діяльності Володимира Зданевича кардинально різнилися – очільник районного Будинку культури, керівник спорткомітету, директор комбінату комунальних підприємств, головний будівельник та «дорожник» області та, вже на пенсії, гірничий майстер, − у всьому Володимир Флоріанович здобував неймовірних успіхів.

До скарбнички його життєвих досягнень можна зарахувати й виховання олімпійців та чемпіонів Радянського Союзу, низку побудованих об’єктів та сотні кілометрів асфальтованих доріг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x