Сесію черкаської міськради закрили, бо Радуцький образив Карася

Сесію черкаської міськради закрили, бо Радуцький образив Карася

Достроково припинити повноваження секретаря міської ради Олександра Радуцького запропонував на сесії міськради депутат Павло Карась. Це питання поставили на голосування у поіменному режимі. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «ПроВсе».

Причиною стало підняття питання про КП «Теплокомуненерго» Павло Карась попросив заслухати звіт керівника КП, аби той пояснив, зокрема, проблеми із гарячою водою у мікрорайоні «Митниця».

У свою чергу, секретар міськради Олександр Радуцький зазначив, що нарікань на послуги цього підприємства від населення не було.

З цим Павло Карась не погодився і запропонував проголосувати за припинення повноважень секретаря:
– Секретар – це та особа, яка повинна об\’єднувати депутатський корпус, а не будувати свою політичну кар\’єру та займатися перекручуванням фактів. Звинувачення, маніпулювання – він не здатний консолідувати депкорпус, тому треба обрати іншого секретаря, – наголосив Карась.

Секретар міськради запропонував виставити це питання на поіменне голосування.
– Раз пішла така жара, давайте голосувати поіменно, – запропонував Радуцький.– У нас є два підприємства, які надають послуги. Зокрема й «Техно нова», яка орендує потужності в ТЕЦ. І те, що Митниця без гарячої води, – це питання до них. Жодної заявки щодо неякісного надання послуг Теплокомуненерго не було.

У тому, що питання припинення повноважень не набере голосів переконаний депутат Руслан Зоря. Він попросив депутатів «припинити балаган» і повернутися до нормальної роботи сесії.

Утім депутати все-таки вирішили голосувати через 15 хвилин. Після перерви депутати повернулися до сесійної зали, утім ненадовго. Відразу дві фракціі – «Черкащани» і «Самопоміч» – покинули засідання.

Як зазначив голова фракції «Черкащани» Іван Сухарьков, депутати розійшлись із сесії через те, що секретар міськради Олександр Радуцький образив їхнього однопартійця Павла Карася. Тож у секретаря міськради депутат вимагав вибачення і заявив, що їхня фракція покидає засідання. Зал покинула і фракція «Самопоміч».

Олександр Радуцький сказав, що приносить вибачення і попросив продовжувати сесію, однак депутати пішли із залу. Відтак на засіданні нарахували лише 22 депутати. Для кворуму цього виявилося замало, тож засідання закрили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x