У Катеринополі встановили рекорд із скандинавської ходьби

У Катеринополі встановили рекорд із скандинавської ходьби

Справжнє спортивне свято сколихнуло цими вихідними Катеринопіль. Сотні жителів селища та його гості стали свідками захоплюючого дійства – встановлення рекорду зі скандинавської ходьби. Усього у заході взяли участь понад півтори тисячі осіб з усієї України та сотні охочих долучились із-за кордону: Польщі, Білорусі, Казахстану. Цей вид спорту об’єднав усіх без винятку, від малого до великого. Найстаршим учасником змагань став 91-річний катеринопільчанин Борис Тихонюк, який власним прикладом показав: для активного життя вік – не перепона. Про це інформують у пресслужбі ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

 

 

Яскраве свято стало можливим завдяки організаційної і фінансової підтримки ТОВ «НВФ «Урожай» і його керівника, ідейного натхненника фесту, члена Ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ», депутата обласної ради Олександра Воскобойніка, благодійного фонду «МХП-Громаді» та за сприяння ВО «ЧЕРКАЩАНИ», які завжди стоять на чолі будь-яких позитивних ініціатив у громаді. При цьому й самі організатори не лишились осторонь дійства: у встановленні рекорду взяли участь підприємці-меценати, депутати облради, керівники їхніх громадських приймалень, представники керівництва партії. Їхню присутність і активну участь можна було спостерігати на безлічі локацій, які могли задовольнити смак найвибагливішого гостя. Це і сама скандинавська ходьба, і волейбол, і футбол, і стрільба з луку, і кенгу джамп, і проби сил на столі з армрестлінгу тощо.

Крім спортивних змагань, учасники та гості фестивалю мали можливість відвідати лекторії з виступами довгожителів, проконсультуватись із психологами та спеціалістами зі здорового харчування. Свою богатирську міць показав присутнім стронгмен Євген Хітяєв. Надихали та розважали присутніх гурти «Made in Ukraine», «Крутий Заміс» та «Театр світла».

Присутній на дійстві голова Звенигородської районної ради, депутат ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Сергій Струк впевнений, що такі спортивні події вкрай необхідні. Вони спонукають до активного і здорового способу життя.

 

 

− Треба ворушитись, треба займатись спортом. Потрібно об’єднуватись і спільно сприяти проведенню таких заходів. Ми готові підтримувати спортивні починання у нашому районі, надавати всебічну підтримку. Ми розробляємо спеціальну програму для розвитку спорту у районі. У майбутньому будемо впроваджували її та виділяти відповідне фінансування, − зазначив посадовець.

Спорт єднає людей і додає їм позитиву та сил на подальші звершення, переконаний депутат Черкаської обласної ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр Коваленко.

− На святі зібралося багато людей, і це свідчить про те, що таких заходів треба проводити більше. Спорт − це та сторона активного життя, яка «цементує», зміцнює громаду, об’єднує її у позитивних зрушеннях. Люди, які займаються спортом, є прикладом для усіх. Вони своєю життєвою енергією заряджають інших, ведуть за собою, − поділився думками депутат.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x