Уманчанин заради грошей вкрав ноутбук

Уманчанин заради грошей вкрав ноутбук

На автовокзалі міста Умань невідома особа викрала сумку з ноутбуком та модемом. Протягом доби зловмисника було затримано. Сума збитків становить близько 6 000 гривень. Його дії кваліфіковано як крадіжка, за вчинене він може потрапити до в’язниці на строк до 3 років.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 45-річний житель Житомирської області. Чоловік розповів правоохоронцям, що перебуваючи на автовокзалі в Умані, невідома особа викрала його сумку з ноутбуком.

В одному із ломбардів працівникам міліції повідомили, що до них приходив чоловік з ноутбуком. Встановивши особу зловмисника, його було затримано. Підозрюваним виявився 28-річний непрацюючий, раніше судимий уманчанин. Він зізнався у вчиненні крадіжки. Пояснив, що на злочин пішов через брак коштів. Проходячи повз місцевий автовокзал, побачив чоловіка з сумкою. Скориставшись моментом, коли той відволікся, викрав її та втік. У ній він виявив ноутбук з модемом, які того ж дня здав до ломбарду.

На цей час речові докази вилучено. За фактом крадіжки слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x