У черкаській міськраді вирішують, де провести слухання щодо забудови Соснівки

У черкаській міськраді вирішують, де провести слухання щодо забудови Соснівки

Вже цього тижня може стати відома нова дата і місце проведення громадських слухань щодо забудови мікрорайону «Соснівський». Однак розпочнуться вони не раніше, ніж за 20 днів після їх оголошення. Про це vikka.ua повідомила директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міськради Лілія Маліщук.

Аби визначити, де і коли краще провести захід, мер Черкас Анатолій Бондаренко консультуватиметься з громадськістю.

«Міський голова хоче провести ряд консультацій з громадськістю і визначити нову дату й місце. Думаю, що на цьому тижні вже буде прийнято рішення. По закону буде нове розпорядження про проведення слухань, новий термін 20 днів, нові оголошення в засобах масової інформації», – зазначила вона.

За словами Лілії Маліщук, міська влада максимально прораховуватиме кількість місць, щоб помістити всіх учасників слухань.

«Найбільше людей поміщається у палаці спорту «Будівельник\”, там 1200 місць, але є й свої незручності. Тому розглядаються й інші місця. Зокрема палац культури \”Дружба народів\”, розрахований на 1100 місць», – зауважила чиновниця.

Також вона наголосила, що формат голосування за допомогою скриньок, який запропонував депутат міськради Павло Карась, навряд чи можливий.

«Ця процедура не прописана таким чином. Ми повинні слідувати положенню міськради про проведення громадських слухань. Згідно з ним, така процедура не визначена. Але після консультації міського голови з громадськістю, можуть бути якісь доповнення», – запевнила директор департаменту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x