У Черкасах змагатимуться на «Іграх Нескорених»

У Черкасах змагатимуться на «Іграх Нескорених»

Цієї неділі, 27 червня, у Черкасах відбудуться четверті всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених». Цього року вперше національні змагання будуть проведені за межами столиці й відбудуться вони в обласному центрі, інформують в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.

 

Протягом дня на двох локаціях пройдуть змагання у 9 дисциплінах: легка атлетика (біг 100 м, 400 м і 1500 м, штовхання ядра, метання диску, стрибки в довжину) паверліфтинг (жим лежачи), веслування на тренажерах (спринт 1 хв, витривалість 4 хв) та велоспорт.

До участі у змаганнях зареєструвався 131 ветеран та військовослужбовець. Серед учасників будуть ті, хто вже не вперше бере участь у змаганнях і, що особливо приємно, приєднаються ветерани, для яких зі змагання стануть першими у житті.

Географія широка і нам вдалося охопити майже всю Україну − до нас приїдуть хлопці та дівчата з 21 областей: Київщина − 26 учасників, Львівщина − 7, Черкащина, яка цьогоріч приймає змагання, буде представлена 20 ветеранами, Дніпропетровська область − 17, Чернігівська та Рівненська − по 8 учасників, Хмельницька та Миколаївська − по 7 учасників, Волинська та Житомирська − по 6 учасників, Кіровоградська − 5, Одеська, Херсонська, Чернівецька та Сумська − по 2 учасника, із Харківської, Івано-Франківської, Донецької, Вінницької, Запорізької та Полтавської областей зареєструвалися по 1 учаснику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x