В області продовжують ремонтувати дорогу Драбів-Золотоноша

В області продовжують ремонтувати дорогу Драбів-Золотоноша

Після затяжних дощів на Черкащині продовжують капітальний ремонт автодороги Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша на ділянці км 0+000 – км 8+000 протяжністю 8 кілометрів. Ремонти тривають від початку цієї автодороги від автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський у Київській області і до селища Шрамківка, інформують в САД області.

 

Наразі проводять влаштування поширення автодороги, георешітки для підсилення конструктиву та стабілізації ґрунтової основи, влаштовується шар основи проїжджої частини зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

У межах ремонтних робіт на дорозі влаштують новий конструктив дорожнього одягу: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

 

Також у межах капітального району поширять проїжджу частину дороги, укріплять узбіччя, влаштують нові автобусні зупинки, бар’єрне огородження, дорожні знаки та розмітку. У селі Кононівка, через яке проходить автодорога Т-24-09, влаштують велосипедні доріжки, тротуари, 3 пішохідні переходи з автономним освітленням.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

Автодорога Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша побудована у 1977 році, останній раз капітальний ремонт її робився 34 роки тому, у 1987 році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x