Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

Сьогодні Овнам можна позаздрити, адже шанувальників буде сила-силенна! Підготуйтеся заздалегідь до сотень лайків на ваших сторінках у соцмережах і підвищеної уваги з боку протилежної статі. За прогнозами астрологів, наприкінці доби на Овнів очікує доленосна зустріч. Тож маєте всі шанси влітку вирушити у подорож із обранцем(-ицею).

 

 

Тельці

Тельці заряджені на кохання. Настав час стріляти очима направо й наліво. Ваша доля вже зовсім близько, тож постарайтеся не проґавити своє щастя. Будете фліртувати з усіма – залишитеся біля розбитого корита. Зосередьтеся на людині, яка вас справді цікавить! Порада Тельцям, які перебувають у стосунках: не змушуйте партнера ревнувати – це може роздратувати кохану людину.

 

 

Близнюки

Близнюки – один із найбільш велелюбних представників знаків. У п’ятницю ця риса досягне апогею. Дивно, але ваша звичка закохуватись допоможе досягти кар’єрних успіхів: романтичний настрій надихне на нові звершення. І їх точно оцінить ваше керівництво! Будьте вибагливі, але не обмежуйте себе – побачень багато не буває!

 

 

Рак

Позитивний настрій Раків ефективно вплине на любовне життя представників знаку. За прогнозами астрологів, стосунки набудуть особливого значення, і ви створите гармонійну атмосферу, де буде багато тепла і пристрасті. Дослухайтеся до себе і не навантажуйте позаробочий час справами, краще приділіть увагу коханій людині та отримайте задоволення.

 

 

Лев

Гороскоп прогнозує продуктивний день. Тож, Леви, встаємо з ліжка, робімо глибокий вдих і – уперед, назустріч яскравим пригодам. Досить втрачати приємні можливості та приємні миті. Саме час влаштовувати особисте життя. Наречені самотужки додому не прийдуть, тому причепуріться й вирушайте знайомитися з прихильниками. Зірки обіцяють романтичний настрій і море позитивних вражень.

 

 

Діва

Любовна сфера Дів відіграватиме важливу роль у п’ятницю. Ваш партнер стане джерелом натхнення та сили. А ніжність та чуттєвість, яку ви виявите до коханої людини, зробить стосунки злагодженими. Любовний зв’язок між вами справді дуже міцний. Одинокі представники знаку будуть готові до нових знайомств. Не бійтеся відкритися іншим та фліртувати.

 

 

Терези

Терези мають чудовий вигляд, тож шанувальники ходитимуть за ними табуном. Від представників знаку неможливо відвести погляд! Але не варто задирати ніс: так ви ризикуєте залишитися «на палубі» самі. А самотність Терезам узагалі не пасує. Тож ловіть хвилю, кайфуйте від себе, але при цьому не втрачайте землю під ногами – зберігайте баланс у всьому.

 

 

Скорпіон

Готуйтеся: цей день приготував чимало неочікуваного та незрозумілого. Треба бути дуже активними, намагатися встигати все й одразу та перебувати у трьох місцях одночасно. Результат не змусить на себе чекати! По-перше, усі починання будуть успішними, по-друге, десь там, у небесному планері, уже записана зустріч, що змінить ваше життя.

 

 

Стрілець

Ох і Стрільці! У п’ятницю ви приміряєте амплуа амура і пускатиме стріли на всі боки. А головне – усе влучно: шанувальники переслідуватимуть представників знаку! Але будьте обачні: не розбийте багато сердець, адже життя ще той бумеранг. Достатньо однієї звабливої усмішки потрібній людині і у вашому майбутньому відбудуться важливі зміни. Давайте чесно: уже пригледіли велике двоспальне ліжко?

 

 

Козеріг

Козероги, вмикайте улюблений трек, будемо танцювати, адже для вас вихідні стануть однією суцільною вечіркою. Готуйтеся мало спати, зустрічати світанки в найнесподіваніших місцях, багато сміятися і цілуватися: настав щасливий період, що буде наповнений романтичними подіями. Влаштуйте вечерю для двох, сходіть у СПА, утечіть від міста в один із відпочинкових комплексів.

 

 

Водолій

Сьогодні Водолії будуть активними як ніколи! Усі питання вирішаться, як за помахом чарівної палички. Цей тиждень був доволі складним, але ви впоралися і заслужили нагороду: успіх у всьому. Не бійтеся ризикувати – це оцінять і на роботі, і в особистому житті. Запропонуйте людині, яка вам симпатизує сходити кудись разом.

 

 

Риби

Риби, ми точно знаємо, чого ви хочете – кохання великого і чистого! Так ось, хороша новина: згодом любові буде сповна! Головне, увімкнути «чуйку» цієї п’ятниці і на сто відсотків довіритися серцю – воно підкаже, в якому напрямку ховається справжнє почуття і неймовірна історія кохання. Не бійтеся пірнати у вир із головою, якщо відчуєте, що це – саме ваше. Ризик виправданий!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x