На Черкащині очистили від снігу майже 100 км автодоріг

На Черкащині очистили від снігу майже 100 км автодоріг

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, 20 лютого та вночі і вранці 21 лютого було очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю майже 100 км автодоріг загального користування у Корсунь-Шевченківському, Монастирищенському та Золотоніському районах Черкащини.

У зв’язку коливаннями добової температури від плюсової вдень до мінусової вночі, у всіх районах області роботи на автошляхах краю не припинялися − проводилася обробка дорожнього покриття автодоріг загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення.
Загалом, за добу використали понад 230 тонн протиожеледної суміші, якою було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху.

Упродовж доби до очищення доріг від снігу та обробки асфальтового покриття на автодорогах області залучалося 19 піскорозкидувачів з відвалами, 8 автогрейдерів і тракторів та 12 навантажувачів, у дорожніх роботах брали участь понад 50 автодорожників. Вранці 21 лютого у черговому режимі роботи перебували 62 одиниці техніки та 93 працівника ДП «Черкаський облавтодор». Сьогодні, 21 лютого, роботи з ліквідації ожеледиці продовжуються.
Станом на ранок 21 лютого проїзд забезпечено усіма автомобільними шляхами загального користування Черкаської області.
Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x