В області завершилася призовна кампанія

В області завершилася призовна кампанія

Закінчився призов громадян України 1994−2003 років народження на строкову військову службу в травні – червні 2021 року. Про це розповів заступник військового комісара Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальник сектору комплектування Олег Петров. Про це повідомляють у Черкаській ОДА.

 

У квітні-червні цього року проводився весняний призов на строкову військову службу. Крайня відправка весняного призову була 17 червня. Останню команду відправили в Державну прикордонну службу.

Відправили на строкову службу 543 черкащан:

– 259 осіб до Збройних сил України;

– 152 особи до Національної Гвардії;

– 117 осіб до Державної прикордонної служби;

– 15 осіб до Державної служби спецтранспорту.

 

Олег Петров зауважив, що призов відбувався в умовах карантину. Усі призовники, яких подали на обласний збірний пункт, забезпечили індивідуальними засобами захисту. На обласному збірному пункті призовників розділили на потоки, кожні чотири години проводилася санітарна обробка приміщень.

«Усі районні центри комплектування виконали визначені планові показники. Команди, які відбули до лав Збройних сил України й інших військових формувань направили своєчасно згідно всіх вимог чинного законодавства. Зараз ми підбиваємо підсумки щодо наявності призовних ресурсів і згодом готуватимемося до осіннього призову 2021 року. Призов відбудеться з 1 жовтня до 31 грудня 2021 року», – сказав Олег Петров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x