«Чемпіонів по життю» тренуватимуть іще в кількох містах на Черкащині

«Чемпіонів по життю» тренуватимуть іще в кількох містах на Черкащині

Безбар’єрна ініціатива «Чемпіони по життю» шириться на всю область. Тепер дітей з інвалідністю навчатимуть футболу не лише в Черкасах, а й у Смілі, Золотоноші та Каневі. Про це інформують у пресслужбі Черкаської ОДА.

У Золотоноші вже провели перше тренування. Долучатися до цього проєкту інші громади Черкащини закликає голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

– Із місяць тому я познайомився з маленькими, щирими та надзвичайно позитивними «чемпіонами по життю». Вони з таким захватом тренувались, що заряджали усмішками всіх довкола. Тоді я і запропонував масштабувати цей проєкт. І ось тепер ще у трьох містах дітки з інвалідністю можуть займатися футболом. Дякую мерам, які підтримали таку хорошу ініціативу Спорт має бути доступний для всіх, – розповів Олександр Скічко.

Ініціативу «Так, я можу!» започаткували благодійна організація «Чемпіони по життю», спортивний комплекс «Дніпро» та Parimatch Foundation. Завдяки цьому проєкту діти з інвалідністю мають змогу займатися спортом. Першими до безбар’єрного проєкту долучилися Черкаси.

Читайте також: “Чемпіони по життю” побували на справжньому тренуванні з боксу

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x