Студенти ЧДТУ взяли участь у фіналі відкритої Ліги сміху

Студенти ЧДТУ взяли участь у фіналі відкритої Ліги сміху

25 червня 2021 року в Золотоноші відбувся фінал відкритої Ліги сміху, у якому із командами з різних регіонів України в дотепності  вправлялися і студенти Черкаського державного технологічного університету.

 

Ліга сміху відбувалася з благодійною метою – сміх заради життя: понад 40 тисяч гривень зібраних коштів передали лігосміхівці на лікування жительки Золотоноші Оксани Жили.

 

Загалом у фіналі Ліги сміху брали участь 12 команд, серед яких команда Черкаського державного технологічного університету «Барбарис» із тренером Артемом Широким та черкаська збірна «Довідник Стеля» з тренером Віталієм Войцехівським, у складі якої вже не перший рік гуморять студенти ЧДТУ. Підтримати студентство єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону до золотоніського будинку культури завітав ректор ЧДТУ Олег Григор, повідомляють у пресслужбі ЧДТУ.

 

– Я захоплююся дотепністю, кмітливістю, гострим розумом і талантом нашої молоді. Дуже хочеться відродити добрий квн-івський рух у стінах нашого університету, – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.

 

Майстерність команд була на такому рівні, що у батл вийшли одразу сім команд, поміж яких журі було складно обрати переможця. Відтак, за рішенням суддів чемпіонами стали київські хейтери «VOVA».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x