На Черкащині впроваджують тестування на ВІЛ на робочих місцях

На Черкащині впроваджують тестування на ВІЛ на робочих місцях

Одним із перших до соціальної кампанії долучилося Приватне Акціонерне Товариство «Волошкове поле». Понад пів сотні працівників безкоштовно тестували на ВІЛ та гепатит С.

Охочі пройшли тестування на ВІЛ та гепатит С, проконсультувалися щодо правил безпечної сексуальної поведінки. Результат отримали вже за 15 хвилин. Тестування проводилось конфіденційно та з дотриманням необхідних правил безпеки.

Такі заходи впроваджують з метою підвищення обізнаності про ВІЛ серед загального населення та популяризації відповідальної поведінки, розповіла Наталія Несват, голова правління БО»100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ».

– Це свідчить про високий рівень корпоративної культури, коли роботодавець створює умови для основних медичних обстежень безпосередньо на робочому місці. Працівник не відкладатиме похід до лікаря, натомість потурбується про стан свого здоров’я вже зараз. Ми закликаємо всіх роботодавців долучатися до цієї важливої соціальної ініціативи, – зазначила Наталія Несват.

Як пояснила Оксана Кутова, завідувачка медичного пункту, підприємство дбає про високі стандарти молочної продукції, та попри це – важливим лишається здоров’я та благополуччя працівників.

– Ми підтримуємо високий статус підприємства з усіх напрямків, турботою про наших працівників зокрема. Така кампанія нагадує про важливість регулярного тестування на ВІЛ для того щоб знати свій статус. Ми сподіваємося, що завдяки таким заходам більше людей почнуть відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких, – зауважила Оксана Кутова.

Долучитися до ініціативи запрошують усіх великих та малих підприємців, які дбають про високий рівень внутрішньої культури компанії. Тестування є безкоштовним, добровільним, безпечним та конфіденційним.

Для участі реєструйтеся за телефоном: (093) 433 76 31

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x