Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Липень створений, аби ви, крихітки, займалися спортом і гуляли, піклувалися про себе, були зосередженими на справах. Рутина не поглине, а навпаки – надихатиме. Словом, ідеально. До того ж Марс і Венера підсилюють всі ваші позитивні риси. Навіть з надлишком. Тож слідкуйте, аби не засліпити інших своєю зірковістю.

 

 

Телець

Ух, а хтось на коні цього дня! Усі зірки стараються для вас: Юпітер дає удачу в справах, Плутон покращує дружні стосунки, Сонце наповнює життя позитивними емоціями. Та й весь Всесвіт дбає, аби нарешті знайшлося ваше кохання. Тож ловіть шанс і налаштовуйтеся на романтичну хвилю.

 

 

Близнюки

Зірки обіцяють Близнюкам день, що буде сповнений оптимізму й успіху. Емоції вируватимуть, але лише позитивні. Початок липня пророкує класні моменти, аби заробити трохи грошей і познайомитися з приємними людьми. А те, як легко ви поєднуватиме особисте життя і роботу, просто приголомшує.

 

 

Рак

Ви довго будували в голові космічної величини плани. Тепер ідеальний час втілювати їх у життя. Так-так, прямо з липня. Умикайте режим «рибки», аби гнучко адаптуватися до змін на роботі та в інших сферах. За останній місяць ваш статус дуже зміцнився, тож сміливо використовуйте нові горизонти можливостей.

 

 

Лев

На всі боки не розірватися, але в житті Лев відбуватиметься якась магія! Ви практично наблизитесь до свого ідеалу, це помітять й інші. Чи треба дивуватись, що бути поруч з такою гармонійною персоною захочуть усі: і рідні, і колеги, і друзі.

 

 

Діва

Діви, та ви просто вогонь. Не відчували такого ресурсу і наповненості давно, правда ж?! Четвер наповнить вашу душу гармонією. Така дрібниця, а вплине на всі сфери. На роботі ви будете мегапродуктивні, ефективні і серйозні. Із друзями – товариськими душками, а з коханими – пристрасними та ніжними кішечками. Вогник у ваших очах ще довго створюватиме класний імідж.

 

 

Терези

У четвер Терези будуть наповнені внутрішньою силою. Тому життя заграє новими фарбами і розширить варіанти можливостей. Особливо пізнання світу, подорожей і особистої трансформації. Але між коханням і роботою доведеться робити вибір, інакше нічого не досягнете.

 

 

Скорпіон

Працелюбчики Скорпіони, ви зловите хвилю і знову поринете в роботу. Уся увага буде сконцентрована на фахових питаннях. Але перш ніж діяти, добре продумайте всі деталі. Важливо, аби бажання збігалися з можливостями. Зірки підтримають представників знаку і обіцяють багато соціальних контактів. А ще, підсилять вашу природну чуттєвість, аби в партнерів не було шансу на відмову.

 

 

Стрілець

Ні на що не натякаємо, але сьогодні ви не захочете вилазити з ліжка. Літній муд нарешті накриє Стрільців з головою і захочеться няшкати кохану людину весь день. Любовна сфера життя виходить на перше тло і хто ми такі, аби вас засуджувати. Підкоріться почуттям, аби початок липня запам’ятався шаленими почуттями.

 

 

Козеріг

Цього дня на вас чекає любов, творчість і праця, а в перспективі – приємні почуття, радість, задоволення і прекрасні моменти! Жодних суперзавдань, просто дотримуйтеся свого графіку, виконуйте заплановану роботу і готуйтеся збирати плоди наступного тижня.

 

 

Водолій

Водолії, уперше за довгий час самотність вас не обтяжуватиме, а притягуватиме. Робота наодинці буде більш ефективною. Скористайтеся періодом затишшя для саморефлексії. Адже на представників знаку очікують активні дні, коли за допомогою свого красномовства, чарівності вони досягнуть будь-яких цілей.

 

 

Риби

Крихітки, спробуйте не розірватися навпіл від протилежних емоцій та настроїв, які підготував четвер. У першій половині дня ви – мікс динамічності, ентузіазму й енергії, що запрограмована на  успіх. Увечері – спокійні та домашні котики. Адаптуйтеся до цих амплуа і скористайтеся ними на повну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x