У Золотоноші випускник сплюндрував будівлю ЦНАПу

Випускник Золотоніської школи вибив вікно в нещодавно відремонтованому міському Центрі надання адміністративних послуг.

Про це інформує видання «Золотоноша.City».

Інцидент стався вночі з 26 на 27 червня. Випускник міської школи вибив вікно в кабінеті очільниці ЦНАПу. Дісталося і щойно пофарбованій будівлі. Поблизу розбитого вікна на фасаді добре видно вдавлення, а біля колон помітні чорні смужки: мабуть, у такий спосіб гасили недопалки цигарок.

Як нам розповіла очільниця ЦНАПу Ірина Коцар, о першій годині ночі в адмінбудівлі спрацювала сигналізація. Оскільки приміщення перебуває під наглядом відомчої охорони, відразу ж приїхала служба охорони. Вона і повідомила про факт наруги, і директорка терміново прибула на місце події. Як зазначає Ірина Анатоліївна, було зафіксовано факт пошкодження вікна, а представники служби охорони повідомили, що винуватець затриманий і перебуває у райвідділі поліції. На ранок побачили і вм’ятину на фасаді.

Працівники Центру своїми силами заклеїли дірку у вікні картоном і скотчем. Вранці навідалися рідні винуватця події. Вони вже знайшли підрядника, котрий проводитиме заміну склопакета, заміряли розміри, бо ж сама рама пошкоджень не зазнала. За попередніми підрахунками, це обійдеться приблизно в тисячу гривень. До того ж, доведеться займатися штукатуркою, фарбуванням місця вдавлення на фасаді.

Зі слів пані Ірини, головними фігурантами у цій справі стали випускники однієї із шкіл міста, які у кафе неподалік святкували закінчення навчання. Один із учорашніх школярів кинув пляшку у вікно, але вона потрапила у фасад, утворивши вм’ятину. З другої спроби вибили скло, після чого й спрацювала сигналізація.

17-річного юнака затримали на місці події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x