У Каневі підтримали ідею проведення Кінофестивалю ім. Довженка

У Каневі підтримали ідею проведення Кінофестивалю ім. Довженка

У середу 22 лютого в кабінеті Канівського міського голови відбулося засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби установи..

Порядок денний нараховував 9 блоків питань. Так, одноголосно члени виконкому підтримали рішення «Про міську комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції – мешканців Канева та членів їх сімей на 2017-2018 роки», «Про погодження Програми розвитку туризму в м.Канів на 2017-2020 роки», «Про погодження цільової Програми підтримки військовослужбовців, які зараховані для проходження служби за контрактом у 2017 році та членів їх сімей». Утім, щоб запустити програми в дію, їх ще мають підтримати депутати на сесії.

Також проголосували за рішення «Про організацію та проведення ІІ-го Канівського Міжнародного кінофестивалю (КМКФ) ім.О.Довженка у 2017 році».

У вересні минулого року в Каневі стартував І-й фестиваль сучасного кіно, присвячений уродженцю Канівщини, відомому кінорежисеру Юрію Іллєнку. Утім, організатори заходу відзначили, що кожного року, він буде присвячуватись новому митцю. Цьогоріч фестиваль носитиме ім’я класика світового кінематографу, відомого кінорежисера, письменника Олександра Довженка.

Заходи триватимуть впродовж 25-27 серпня ц.р. Під час яких передбачається проведення численних виставок, майстер-класів, симпозіумів та цікавих розваг для жителів та гостей міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x