У Черкасах відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту

У Черкасах відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту

24 лютого у спортивному комплексі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту «Зимові старти». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

Урочиста церемонія відкриття розпочалася з вітального слова заступника начальника інституту по службі підполковника служби цивільного захисту Дмитра Лесечка, який наголосив: «Сьогодні нам випала честь у нашому навчальному закладі провести змагання з пожежно-прикладного спорту. Перед нами 8 сильних команд. Я бажаю учасникам сили волі та стійкості, а глядачам – незабутніх вражень від спортивної боротьби за звання переможця».

80 спортсменів змагалися у двох видах – підйомі по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

Після підбиття підсумків найкращою командою «Зимових стартів» стала збірна команда ЧІПБ. Другими були представники Управління ДСНС України у Волинській області. Третіми – спортсмени Управління ДСНС України у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x