Соціальний концерт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» відбувся в Черкасах

Соціальний концерт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» відбувся в Черкасах

Соціальний проєкт «Життя без обмежень» для тих, хто живе, працює, думає, радіє та творить попри труднощі відбувся на івент-арені «SELENA» першого липня.

 

 

 

У заході взяли участь люди з інвалідністю, учасники бойових дій, волонтери, внутрішньо переміщені особи, медики, освітяни, рятувальники, поліціянти, донори, паралімпійці, учасники «Ігор Нескорених». Для них влаштували благодійний концерт гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».

− Цей проєкт народився спонтанно, але наскільки запав в душі всій нашій команді. Ми організовували його з великими натхненням і розумінням, для кого це робимо. На заході бачимо стільки надзвичайних людей, і це велика радість робити їх щасливими, − зазначила одна із організаторів Ірина Хорошаєва.

Перед початком заходу лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та представники різних соціальних груп поділилися емоціями та думками щодо організації ініціативи.

− У кожного в житті є моменти, коли щось потрібно робити просто так: дарувати людям добро й приємні емоції. Нещодавно ми були в Дрогобичі у військових, першого липня виступили в Черкасах на соціальному концерті «Життя без обмежень» для людей, які потребують таких заходів. Це дуже важливо, адже не кожен може сходити на концерт через різні обставини, зокрема й через брак часу, − сказав лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець.

 

 

Артисти дуже часто виступають для військових, у зоні проведення бойових дій. Сергій Танчинець поділився враженнями від першої поїздки, що відбулася в 2015 році:

− Найбільше запам’яталася перша поїздка в зону бойових дій, це був 2015 рік, зима. Ми їздили під Волноваху, дуже близько від зони бойових дій. Розташування бійців було в колишньому овочесховищі, в підвальному приміщенні. Ми приїхали великою командою: дівчата з гурту «Врода», Соломія Вітвіцька та наш гурт. Бійці мовчки слухали наш концерт, але наприкінці були дуже бурхливі оплески. Ці люди вміють слухати, що дуже важливо для артиста. Тож ця поїздка для мене була найважливішою і вона запам’ятається назавжди.

 

 

На заході були присутні учасник бойових дій Тарас Теліженко та ветеран, учасник «Ігор Нескорених» Артем Лукашук, черкаська волонтерка Оксана Циганок, голова ГО «Спільнота біженців із Донецька та Сходу України»
Олександр Лавриненко, лікар уролог-онколог, завідувач обласного центру пластичної реконструктивної та малоінвазійної онкоурології Черкаського обласного онкологічного диспансеру Роман Морару-Бурлеску.

− Людина народжується вільною, без обмежень, але життя вносить корективи. Певні обмеження в наше життя внесла війна, а потім і пандемія. І ми всі з вами стикаємося з такими поняттями як психоемоційне вигорання та посттравматичний синдром, особливо ветерани, волонтери, медики знайомі з цим. Це коли руки опускаються, порожнеча в душі, коли ти не знаєш, де черпати натхнення. Та сили на все це нам дають побратими, спілкування, мистецтво й музика. Творчість гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» справді надихає, я постійно їздила на фронт своїм мікроавтобусом і в дорозі постійно лунали їхні пісні, − поділилася Оксана Циганок.

 

 

Олександр Лавріненко подякував усім організаторам за такий чудовий івент.

− У нас у Черкасах досить велика організація, що налічує 800 осіб. А всього в місті проживає понад 4 700 внутрішньо переміщених осіб. Я хочу подякувати організаторам цього заходу й, зокрема народному депутату Максимові Ткаченку, який дуже опікується питаннями внутрішньо переміщених осіб, − зазначив Олександр Лавріненко.

Роман Морару-Бурлеску сказав, що дуже символічно, що на соціальний проєкт запросили і медиків, адже вони під час пандемії коронавірусу працюють без обмежень.

− Хочу подякувати за цей концерт і організаторам, і виконавцям. Ми всі, і рятувальники, поліціянти, медичні працівники не лише живемо, а й працюємо щодня без обмежень. Те, що ми намагаємося дати нашим пацієнтам, немає меж зовсім. Тому дуже символічно, що предщставників медичної спільноти запросили на цей захід. Адже не кожен має можливість відвідувати концерти та чути справжню живу українську музику, − сказав пан Роман.

 

 

Під час заходу функціонували три локації: «Спорт без обмежень», «Мистецтво без обмежень» та власне сцена.

 

 

На першій локації на тренування «Чемпіонів по життю» завітав і лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець. Він разом із дітками пограв у футбол та відчув себе у ролі воротаря. Тренер «Чемпіонів по життю» Богдан Кулинич зазначає, що такі тренування дуже важливі, адже в дітей з’являється ще більший інтерес до заняття спортом та футболом зокрема.

 

 

− Від імені наших «Чемпіонів по життю», їхніх батьків та від себе безмежно вдячний за крутий та драйвовий івент з гуртом «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Знаєте, я вкотре зрозумів, що всі обмеження тільки в наших головах. Тому давайте викидати з голови негатив і жити БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, − підсумував Богдан Кулинич.

 

 

Друга локація − це мистецтво без обмежень. Тут всі охочі змогли долонями створити унікальний арт-об’єкт – велике тематичне полотно. Для всіх учасників цієї локації свої композиції виконував відомий черкаський співак, актор Сергій Бобров.

 

Головне ж відбувалося на сцені. Уся івент-арена підспівувала, аплодувала хедлайнерам цього заходу, гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x