Понад 200 млн гривень податків зібрав Міндоходів області

Понад 200 млн гривень податків зібрав Міндоходів області

У лютому до бюджетів усіх рівнів уже перераховано 232,8 мільйонів грн. податків і зборів. До соціальних фондів спрямовано понад 165 мільйонів гривень єдиного соціального внеску. Про це поінформував в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Олег Гребенюк.

Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Він розповів, що з початку року до бюджетів усіх рівнів спрямовано 627 млн.грн. податків і зборів – майже на 68 млн. гривень більше, ніж торік на 21 лютого. Перераховано 431 млн.грн. єдиного соціального внеску.

Пан Гребенюк наголосив, що ГУ Міндоходів у Черкаській області працює у штатному режимі і виконує в повному об’ємі свої функції.
– Велика вдячність усім громадянам і представникам бізнесу Черкаської області, які сумлінно сплачують податки і збори. Ми всі добре розуміємо, наскільки це принципово важливо з точки зору забезпечення стабільного фінансування місцевих громад, соціальних інститутів, закладів освіти, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства. Наше завдання – забезпечити всі сервісні функції Міністерства, – підкреслив Олег Гребенюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x