Фестиваль нескореної Naції «Холодний Яр» відбувся в Суботові

Фестиваль нескореної Naції «Холодний Яр» відбувся в Суботові

Фестиваль нескореної Nації «Холодний Яр» відбувся на Черкащині. Тривав захід упродовж трьох днів з 2 до 4 липня.

Фестиваль проходив під гаслом «Новий вогонь». На заході функціонували різні локації. Зокрема, охочі мали змогу послухати гутірки, музичні виступи open-air та взяти участь у спортивних змаганнях.

Хедлайнерами фестивалю стали гурти: «Кому вниз», Kozak system, «Карна», «Тінь Сонця», «Юркеш», «Вій», «Пирятин», «Чумацький шлях», «Брати Станіслава», Hurmata та фіналісти конкурсу «Злітай».

На спортивній локації в другий день відбувся турнір ММА та змагання з міні-футболу. А також уперше пройшов трейловий забіг RunЯр. За нагороди змагалися 150 учасників з різних регіонів України.

На гутірковій галявині можна послухати Олександра Зумбуліді, «Як ефективно боротись з наркотиками у вашому місті», Наталію Чурікову, яка є старшою редакторкою Української служби «Радіо Свобода» в Празі, Юрія Сиротюка, директора центру «Українські студії стратегічних досліджень».

Також на фестиваль завітав відомий письменник Василь Шкляр, Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь та лідер гурту «От Вінта», художник Юрій Журавель.

За інформацією Черкаської ОДА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x