Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Дуже сприятливий день: усі починання будуть вдалими і мають шанс на успішну реалізацію в майбутньому. У понеділок Овнам надходитимуть цікаві пропозиції про партнерство. Також протягом доби стануться позитивні зміни в поточних робочих процесах, а керівництво належно оцінить нові ідеї.

 

 

Телець

У Тельців тиждень розпочнеться із сюрпризів та позитивних емоцій. І не дивно! Адже представникам знаку вдасться позбутись більшості проблем, а також уникнути нових. Зараз удача на вашому боці. Настав час, аби подумати про те, чого ви насправді прагнете. Тож не забувайте відпочивати!

 

 

Близнюки

Ось хто обожнює прекрасне в усьому, тому й відпочинок повинен бути не лише комфортним, а й красивим. Тож сьогодні Близнюкам вдасться розпланувати потенційну мандрівку так, аби не тільки погрітись на сонечку без зайвих думок, а й отримати нові яскраві враження, наблизитись до культури.

 

 

Рак

Раки розпочнуть добу на позитивній ноті, адже рівень натхнення та бажання створити нову сторінку в житті будуть шаленими. Тому старайтесь розпланувати найближчий час так, аби все ж віднайти годинку для втілення своїх цілей. Усе вдасться!

 

 

Лев

Сьогодні під впливом зірок поступливі котячі перевтіляться на справжніх хижаків. Пристрасть в особистих стосунках або надмірна захопленість чимось обов’язково виявиться, внутрішній вогонь знайде вихід — і ліпше б його спрямувати у творче річище, аби уникнути дурниць.

 

 

Діва

Саме час опанувати нове хобі, зацікавитися живописом або фотографією. Хороший період для подорожей до моря: натхнення неабияк підсилиться і з’явиться ще більше нових ідей, а й цим – плани для втілення задумів.

 

 

Терези

На початку тижня можна сміливо говорити про надбавку до зарплати, проведіть переговори й дебати з керівництвом. Для тих, хто працює в приватному бізнесі, це слушний час для масштабування і запуску рекламних кампаній.

 

 

Скорпіон

Зірки допомагатимуть ідейним, натхненним і працьовитим. Ті, хто вирішить прожити понеділок у режимі релаксу й дзену, можуть проґавити шанс домогтися нових висот. Відпустку ліпше перенести на серпень.

 

 

Стрілець

Тема кохання й особистих стосунків перебуватиме на першому тлі. Астрологи рекомендують уникати любовних трикутників, а ставати причиною розриву чиїхось стосунків — тим більше. Щоб остудити голову й заспокоїти душу, добре б провести відпустку в невеликій подорожі.

 

 

Козеріг

Понеділок буде сповнений руху, головне — вчасно відрізнити його від метушні. Не варто хапатися за кілька справ водночас і відгукуватися на всі прохання. Краще дотримуватися плану й корегувати завдання згідно з особистими пріоритетами.

 

 

Водолій

У цей період Водоліям буде точно не до роботи: свята, весілля, дні народження — світ ніби навмисне підбиває відкласти важливі справи на потім. Тим, у кого є діти, захочеться проводити з малечою більше часу. Інші ж представники знаку почнуть замислюватися про продовження роду.

 

 

Риби

Понеділок дасть поживу для розуму: когось захопить свіжа книга, хтось зануриться у вивчення мови або тонкощів професії. Вдалими будуть автомандри. Тим, хто ще не має посвідчення водія, зірки рекомендують записатися на водійські курси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x