Станіслав Коломієць: “Ми розбираємося, на яких підставах встановлено тимчасові споруди”

Станіслав Коломієць: “Ми розбираємося, на яких підставах встановлено тимчасові споруди”

Ремонтні роботи з тимчасовими спорудами – МАФами проводилися на вулиці Благовісній у Черкасах 5 червня. Поліція та інспектори зупинили дії до встановлення всіх обставин. 

Начальник відділу інспектування Сергій Молодик розповів, що земельна ділянка, на якій розмістили трьохсекційні конструкції та проводили ремонтні роботи, належить місту. Із ранку жодних документів їм не надали. 

Директорка підприємства ПРАТ “СОФОТ” Людмила Єгорова зазначила, що три конструкції-контейнери з’явилися в суботу, а сьогодні зранку почалися ремонтні роботи. 

– Ми помітили якісь незрозумілі роботи – чи демонтаж, чи монтаж – поки що невідомо. Ці люди не хочуть говорити, хто саме їх сюди направив і що робитимуть. З їхніх слів зрозуміла, що поки вони прибирають територію, а потім, можливо, почнуть щось вивозити, інше монтувати, – сказала Єгорова. 

Черкащани, які перебували на ділянці біля конструкцій, назвалися волонтерами, які прибирають територію від сміття. 

– Я йшов повз та побачив багато сміття, вирішив поприбирати. Прийшов добровільно, як волонтер. Живу неподалік і хочу щось для міста зробити, – сказав Дмитро. Інший черкащанин відмовився коментувати ситуацію та називатися. Проте біля чоловіків лежала спеціальна ремонтна техніка. 

Головний муніципальний інспектор Черкас Станіслав Коломієць зауважив, що інспектори встановили особу, яка представилася власником чи представником власника конструкцій. 

– Наразі ремонтні роботи  зупинені, чекаємо документів. Завтра мій заступник-інспектор витребує всі необхідні документи від власника конструкцій та складе протокол-штраф. Зараз ми розбираємося, на яких підставах встановлено тимчасові споруди. Адже треба дізнатися, чи є правові підстави на роботи. Якщо будуть виявлені порушення законодавства, то ми конструкцію демонтуємо, – додав Коломієць. 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x