У Головківці відбувся дитячий музичний форум «Junior»

У Головківці відбувся дитячий музичний форум «Junior»

Протягом чотирьох днів у селі Головківка відбувався дитячий музичний форум «Junior». Двадцять п’ять юних музикантів із різних музичних шкіл Черкащини з’їхалися до Головківського навчально-виховного комплексу, щоб поринути в чудовий світ музики. Діти з міських шкіл ділилися своїм досвідом із сільськими однолітками, допомагали їм опанувати вершини музичної майстерності. Програма форуму була дуже насиченою: музичні майстер-класи,  екскурсії, квести, репетиції, спортивні змагання. Була в нас і музична ватра, кінотеатр під відкритим небом, конкурс талантів.

 

 

Неможливо передати неймовірну атмосферу, що панувала на форумі: з кожного вікна, у кожному куточку подвір’я лунала музика − саксофони, скрипки, синтезатор, гітари, електропіаніно, сопілки, баян, бонги, ударна установка… І це ще не всі інструменти, на яких грали наші юні музиканти.

 

 

І як підсумок роботи форуму – гала-концерт на сцені на природі на чудових головківських пагорбах. Природа надихала, глядачі тепло зустрічали кожний номер. Кульмінацією концерту став виступ зведеного оркестру з чудовими джазовими композиціями.

 

 

І якщо в нашій країні є такі діти, а поруч із ними небайдужі митці, які на волонтерських засадах, безкоштовно й за рахунок вільного часу організовують такі форуми, у нашої країни є майбутнє. Головківка має шанс стати центром музичної дитячої культури. Тут все наповнено любов’ю.

 

 

Наталія Канюка, директорка Головківського НВК ДНЗ − ЗОШ І − ІІІ ступенів

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Маіна

Дякуємо за висвітлення такої непересічної події. Ви майже єдине інформаційне джерело, яке неупереджено висвітлює актуальні і цікаві події

Сергій.

Це був надзвичайно потужний у естетичному плані захід.

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x