На Канівщині пташина фабрика зливала у поле нечистоти

На Канівщині пташина фабрика зливала у поле нечистоти

Біля одного із сіл Канівського району правоохоронці затримали дві вантажівки-цистерни, які зливали в рівчак поблизу поля нечистоти. Факт правопорушення задокументовано, відкрито кримінальне провадження за статтею 239 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліцейських Канева надійшло повідомлення про те, що поблизу автодороги біля одного із сіл району стоять дві вантажівки, які зливають вміст цистерн у рівчак поблизу поля. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділення поліції.

У розмові з водіями автомобілів з’ясувалося, що відходи, які вони зливають, належать одній із пташиних фабрик. Зливати нечистоти в цьому місці їх відправив керівник підприємства, пояснюючи, що вміст цистерн– це добриво для землі. На момент приїзду правоохоронців водій однієї з цистерн уже закінчив злив.

Автомобілі вилучили, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x