Житель Чорнобаївщини украв із магазину перфоратор

Житель Чорнобаївщини украв із магазину перфоратор

Злодієм виявився раніше судимий 44-річний житель одного із сіл Чорнобаївського району. Його затримали під час відпрацювання та відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції надійшло повідомлення від приватного підприємця селища про крадіжку перфоратора з магазину. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці не знайшли слідів пошкоджень будівлі, виявили лише документи на викрадену річ та пакувальну коробку від неї. Співробітники поліції згодом дізналися, що нещодавно житель району хотів продати перфоратор без документів, схожий на викрадений. Було встановлено його особу – ним виявився раніше судимий 44-річний житель одного із сіл Чорнобаївського району.

Підозрюваного відвідали за місцем проживання, звідки правоохоронці вилучили викрадену річ та запросили чоловіка до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що він не працює, вчинив крадіжку з магазину, бо спокусився на викрадену річ, поки поряд нікого не було. Спочатку хотів нею користуватися, а потім вирішив продати.

Речовий доказ вилучено, за даним фактом Чорнобаївським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x