На Івана Купала до екстренки надійшло п’ять викликів

На Івана Купала до екстренки надійшло п’ять викликів

Черкаські медики п’ять разів виїжджали на виклики уночі з 6 на 7 липня. Про це інформує прессекретарка Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

Так, у Богодухівці, що на Чорнобаївщині, під час святкування Івана Купала в Будинку культури чоловік отримав травму ноги. Фахівці надали допомогу 49-річному пацієнту та доправили його до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні з переломом гомілки.

О 22:40 надійшов виклик про травмування чоловіка у Черкасах: на пляжі «Рів’єра» він стрибав через вогонь та пошкодив ногу. Медики, опісля надання допомоги, доправили 26-річного чоловіка до Третьої черкаської міської лікарні зі закритим переломом стегна.

Пізніше швидку викликали до парку, що розташований за Будинком культури у Жашкові. Там після святкування 16-річному хлопцю стало зле. Медики доправили підлітка до Жашківської ЦРЛ з підозрою на гостре отруєння алкоголем.

О 4:51 бригада швидкої прибула до центрального парку Білозір’я. Фахівці надали допомогу 18-річній дівчині із забоєм плеча та саднами, яку, імовірно, побили на святкуванні.

Потім чоловік зателефонував у швидку і розповів, що йому в очі розпилили невідому речовину з балончика. Інцидент трапився в селі Рижанівка, що на Звенигородщині. Однак по приїзду медики не знайшли постраждалого на місці події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x