Посіпака-рятувальник завітав до дитсадка у Мошнах

Посіпака-рятувальник завітав до дитсадка у Мошнах

Хто такі рятувальники? Що таке вогнегасник та як ним користуватися? Відповіді на ці та безліч інших питань пояснили співробітники Черкаського міькрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області, які 27 лютого в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» завітали до дитячого садочка «Лісова казка», що в селі Мошни. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час акції інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій розповіли хлопчикам та дівчаткам основні правила безпеки життєдіяльності, пояснили, що вогонь та сірники – не іграшки й бавитися ними небезпечно.

Особливою популярністю серед дітей користувався відважний «Посіпака-рятувальник», який провів з вихованцями садочка безліч конкурсів та вікторин, присвячених правилам пожежної та техногенної безпеки.

Зустріч рятувальників та дітей пройшла у веселій обстановці. Маленькі знавці правил безпеки впевнено та по-дорослому відповідали на питання співробітників ДСНС за, що в подарунок отримали кишенькові календарики.

Наприкінці зустрічі вихователі закладу висловили фахівцям ДСНС слова вдячності за змістовний та корисний захід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x