Акустичний вечір на пляжі вдруге відбудеться в Черкасах

Акустичний вечір на пляжі вдруге відбудеться в Черкасах

«Акустичний Захід» відбудеться в Черкасах на пляжі «Митницький» 9 липня. Про це повідомляють організатори — команди LIGHT UP, Dnipro SUP Team та Stone Rental.

«Акустичний Захід» цьогоріч відбудеться вже вдруге й обіцяє знайомство з новими іменами у світі музики. Торік послухати і відомих, і нових музикантів міста прийшла понад тисяча містян. Нині ж організатори обіцяють ще насиченіший лайн-ап. Адже слухач зможе почути на івенті не лише відомих музичних митців міста, а й відкрити для себе нові обличчя, які пройшли попередній відбір.

Серед учасників івенту – виконавці Роман Чуприна, Влад Параскевич, Petrovochka, EvkaLipt, Вікторія Каптановська, Studentsov, Аріна та Валерія, фіналіст «Голосу країни-7» Владислав Белик та гурти «Спів Братів», «Сонце в Кишені», «Шутки в сторону», «TS.NB».

– Цього року ми зробили попередній відбір виконавців, аби скласти лайн-ап так, щоб на заході прозвучали маловідомі, але не менш талановиті музиканти. Зрештою, “Акустичний Захід” і задумувався нами з метою, щоб відкривати місту нові імена в невимушеній атмосфері, – розповідає співорганізатор та ідейник події Дмитро Степанець.

Мініконцерт має на меті об’єднати акустику музичного заходу із романтикою природного заходу сонця та літніх вечорів на пляжі.

– Це – музичні посиденьки на пляжі у душевній та дружній атмосфері. Можливість наживо почути музику черкаських виконавців, прожити кайфово вечір. Торік саме «Акустичний Захід» на Черкаській SUP-станції став найяскравішим спогадом літа для багатьох містян. Адже суворі карантинні правила, яких нам довелося дотримуватися, локація, яка вже тоді була осередком міської культури, і синергія виконавців створили крутий івент і яскраві враження, – згадує співорганізаторка та ідейниця події, співачка PETROVOCHKA.

Початок «Акустичного Заходу» запланований о 19:30 на Черкаській SUP-станції, що на території пляжу “Митницький”.

Вхід на івент вільний. Із собою організатори радять прихопити смачний чай, пледи чи каремати і неодмінно своїх друзів, а гарний настрій забезпечать музиканти.

«Акустичний Захід» – одна з вечірок, що цьогоріч відбуваються в межах реалізації проєкту Cherkasy SUP Station EVENT’S за підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Цей проєкт і його організатори пообіцяли щоп’ятниці протягом усього літа організовувати безкоштовні вечірки різної тематики на пляжі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x