За олімпійські медалі змагатимуться в Токіо двоє черкащан

За олімпійські медалі змагатимуться в Токіо двоє черкащан

Стрілець Сергій Куліш та гімнаст Ілля Ковтун боротимуться за призові місця на Літніх Олімпійських іграх у Токіо цьогоріч. Змагання триватимуть від 23 липня до 8 серпня. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. 

На змаганнях представлятимуть 33 види спорту. Перед виїздом на тренувальні збори й Олімпійські ігри Сергій Куліш та його тренер Віктор Нагній зустрілися з міським головою Анатолієм Бондаренком та його заступницею Анастасією Чубіною.  

– Ми пишаємося тим, що вихованець черкаської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 вдруге представлятиме рідні Черкаси, Україну на змаганнях такого рівня, – зауважив міський голова. – Уся черкаська родина разом із вами й вболіватиме за вас на цих відповідальних змаганнях.

Нагадаємо, що в 2016 році Сергій Куліш під час Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро став володарем олімпійського «срібла».

– Жодних секретів успіху в мене немає, головне – постійні тренування. У мене вони кожного дня, – поділився спортсмен, який займається стрільбою близько 10 років. – Зараз я налаштований на те, аби гарно виступити під час Олімпіади.

Під час зустрічі обговорили й про поліпшення умов для тренувань. Зокрема, тренер Віктор Нагній пропонує облаштувати спортивний комплекс у приміщенні колишньої тютюнової фабрики. Його поява дозволить проводити в Черкасах змагання національного та міжнародного рівня зі стрільби.

Присутня на зустрічі директорка школи вищої спортивної майстерності Наталія Стороженко подякувала міському голові за всебічну підтримку спортсменів. Насамперед за муніципальні стипендії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x