Поліцейські затримали жінку, яка намагалася вкрасти електросамокат

Поліцейські затримали жінку, яка намагалася вкрасти електросамокат

Правоохоронці затримали жінку, яка намагалася вкрасти електросамокат. Інцидент стався в Умані 7 липня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Так, поліцейські відділу реагування патрульної поліції в Умані отримали виклик на вулицю Київську. Відвідувачі кафе повідомили про конфлікт із жінкою, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та нецензурно висловлювалася до перехожих. Також вона намагалася привласнити електросамокат, який уманчани взяли напрокат та залишили без нагляду.

Поліцейські заспокоювали жінку та хотіли повернути транспортний засіб орендарям. Натомість правопорушниця намагалася застосувати фізичну силу до правоохоронців. У результаті поліцейські доправили її до Уманського районного управління поліції.

За скоєне жительці Умані загрожує штраф від 3 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи від 40 до 60 годин. Також покарання передбачає виконання виправних робіт протягом 1-2 місяців з відрахуванням 20% заробітку, чи адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x